Informácie

Kategórie

Najpredávanješie produkty

Ochrana osobných údajov

Všetky vaše osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri registrácií, alebo pri objednávke tovaru budú použité výhradne len na účely našej firmy a nebudú poskytnuté tretím osobám, alebo inak zneužité v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., v znení neskorších predpisov. Zaslaním osobných údajov spoločnosti AES Košice s.r.o. dávate súhlas s ich spracovaním za účelom, za ktorým boli uvedené údaje poskytnuté (registrácia, spracovanie objednávky). Náš internetový obchod si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečnosti ochrany osobných údajov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom „hacker“. Ak si neželáte po vybavení vašej  objednávky ďalšiu archiváciu osobných údajov, písomne nám to oznámte na e-mail.

Spoločnosť AES Košice s.r.o. zhromažďuje o užívateľoch nasledujúce osobné údaje : meno a priezvisko, e-mail, telefónne číslo, fakturačnú adresu, korešpondenčnú adresu, názov firmy, IČO, IČ DPH, zoznam mien a tel. kontaktov osôb oprávnených k preberaniu tovaru. Užívateľ na stránke môže kedykoľvek svoje údaje meniť po prihlásení k svojmu kontu. V prípade nesúhlasu s evidovaním Vašich údajov a na základe predchádzajúcej žiadosti, budú tieto dáta z databázy vymazané. Túto žiadosť je možné poslať písomne na adresu uvedenú v kontaktoch alebo zaslaním e-mailu na aeskosice@gmail.com

Predajcovia tretích strán, vrátane Google zobrazujú naše reklamy na internete, zároveň používajú cookies na zobrazovanie reklám, na základe predchádzajúcich návštev užívateľa. Užívatelia sa môžu odhlásiť z používania súborov cookies firmou Google ak navštívia Google Advertising opt-out stránku.